Fundat el 1984, fjm advocats és una Societat Limitada Professional que compta amb la dedicació plena de nou advocats, dos economistes y dues professionals tècniques en administració.

Amb més de 30 ANYS D’ EXPERIÈNCIA professional jurídica, fjm advocats disposa d’especialistes en TOTES LES BRANQUES DEL DRET, destacant en l’assessorament d’entitats proveïdores de SERVEIS SANITARIS, SERVEIS SOCIALS I SOCIOSANITARIS.

Junt amb aquestes, fjm advocats també assessora a diverses EMPRESES I ENTITATS provinents d’una gran varietat de sectors. Des del 2009 també ofereix en els seus clients ASSESSORAMENT FINANCER I ESTRATÈGIC.
Els principis d’actuació de fjm advocats troben clara expressió en el seu lema: RIGOR EN EL CONCEPTE, PRECISIÓ EN EL LLENGUATGE I SEVERITAT EN LA FORMA.

DRET SANITARI I DE SERVEIS SOCIALS - DERECHO SANITARIO Y DE SERVCIOS SOCIALES

Dret sanitari i de serveis socials

Som experts en els camps sanitari, sociosanitari i social, gràcies a la intensa i dilatada pràctica professional que ha marcat la nostra trajectòria com a gabinet jurídic.

DRET LABORAL - DERECHO LABORAL

Dret laboral

Donem assessorament integral tant a empreses com a treballadors en matèria jurídic-laboral i de Seguretat Social, en conflictes individuals, plurals o col·lectius.

DRET ADMINISTRATIU - DERECHO ADMINISTRATIVO

Dret administratiu

Som experts en l’assessorament a Administracions públiques, entitats i ciutadans en totes les matèries relacionades amb l’organització i la prestació de serveis públics.

DRET MERCANTIL - DERECHO MERCANTIL

Dret mercantil

Donem assistència jurídica en totes les circumstàncies relacionades amb l’activitat econòmica de les empreses en el mercat. Som experts en moviments de societats.

DRET DE FAMÍLIA - DERECHO DE FAMILIA

Dret matrimonial i de família

Oferim un servei personal, sensible i atent a les necessitats i situació personal de cada client, i en els casos de ruptura de parella vetllem per sobre de tot pel benestar dels vostres fills.

DRET CIVIL - DERECHO CIVIL

Dret civil

Us assessorem amb caràcter preventiu i defensem els vostres interessos en les relacions jurídiques entre particulars, bé siguin persones físiques o societats.

DRET PENAL - DERECHO PENAL

Dret penal

Us ajudem a defensar els vostres interessos durant tot el procés posant especial atenció en el component humà. Som experts en l’àmbit de negligències professionals.

ASSESSORAMENT FINANCIER I ESTRATÈGIC - ASESORAMIENTO FINANCIERO Y ESTRATÉGICO

Dret concursal

Posem a la vostra disposició un ampli know-how en administració i mediació concursal i oferim una metodologia de seguiment de les diferents fases del concurs amb garantia d’eficiència.

NOTÍCIES, ARTICLES I PUBLICACIONS

Cara a Cara a Món Jurídic, revista del Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

Cara a Cara a Món Jurídic, revista del Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

8 gener, 2021

La revista Món Jurídic, en el seu número 332, analitza  com ha estat la carrera per trobar vacuna a la COVID-19, la seva eficàcia i altres qüestions relacionades. Ho fa en un interessant Cara a Cara entre  Francesc José María Sánchez (Col·legiat Num. 13.078), assessor laboral del Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya…

Read more

Aconseguirem la inmunitat de grup davant la Covid-19 en un temps raonable?

Aconseguirem la inmunitat de grup davant la Covid-19 en un temps raonable?

7 gener, 2021

Artícle de Francescs José Maria Sánchez, publicat a El Economista. Dijour 7 de gener de 2021. (En castellà) Una vez aprobadas por la Agencia Europea del Medicamento (EMA) algunas de las vacunas contra el Covid-19, las autoridades sanitarias europeas han comenzado los planes de vacunación de sus ciudadanos. La vacunación está llamada a ser la principal…

Read more

El Govern nomena l’economista i sòcia de FJMadvocats Carme García Jarque, secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)

El Govern nomena l’economista i sòcia de FJMadvocats Carme García Jarque, secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)

30 desembre, 2020

La directora del àrea d’Assessorament Estratègic i Financer del despatx és membre del CTESC des de juny de 2019, a proposta de PIMEC. Una de les seves tasques serà coordinar el Plenari format per 37 de professionals, en paritat dones i homes, i que elabora estudis que analitzen la realitat i en treuen conclusions que…

Read more

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i l’INCASÒL, nous clients de fjmadvocats

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i l’INCASÒL, nous clients de fjmadvocats

21 desembre, 2020

També s’ha produït la renovació de la Corporació Salut Maresme i la Selva, el que reforça el lideratge del despatx en l’assessoria jurídica dins el sector sanitari i sociosanitari català. Francesc José María Sánchez, soci director de fjmadvocats, “la confiança de FGC i l’INCASÒL, entitats que formen part de la Generalitat de Catalunya i amb…

Read more