La revista Món Jurídic, en el seu número 332, analitza  com ha estat la carrera per trobar vacuna a la COVID-19, la seva eficàcia i altres qüestions relacionades. Ho fa en un interessant Cara a Cara entre  Francesc José María Sánchez (Col·legiat Num. 13.078), assessor laboral del Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya (CSC) i César Cierco, professor de Dret Administratiu de la Universitat de Lleida.

El pla de vacunació del Govern contra la COVID-19 ja està definit. Va ser presentat pel Govern a finals de novembre i estableix com serà la campanya de vacunació, que ja està en marxa. Es vol afavorir l’accés equitatiu a la vacuna per a tota la població i estableix que serà de caràcter voluntari tot i que es farà un registre de seguiment de la vacuna a les persones que se la posin. Descobrim què en pensen aquests dos experts.

Accedeix al article clicant aquí