• Per Francesc José Maria, soci director, “la incorporació de Begoña Pérez Crespo és un gran reforç pel nostre despatx i ens permet continuar creixent i assumint amb garanties els reptes futurs dels nostres clients”.

Llicenciada en Dret per la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i Postgrau en Seguretat Social, Ciències Socials i Jurídiques per la Facultat de Dret de la Universitat de Castella La Manxa, Begoña Pérez Crespo té una acreditada experiència en l’exercici del Dret Laboral i de la Funció Pública, destacant en l’assessorament tant individual com plural en negociació col·lectiva i litigació davant jurisdiccions laboral i contenciós-administratiu.

L’ampli coneixement de Begoña Pérez Crespo de l’administració i del sector públic, així com del món sindical i de la negociació col·lectiva, reforçarà la capacitat d’assessorament de FJMadvocats en aquest camp, que és on el despatx ha crescut més en els darrers anys a través de nombroses adjudicacions de licitacions públiques. En aquest aspecte, destacar que fjmadvocats treballa per a entitats que tenen fins a 5.000 empleats i també ha participat activament en la negociació col·lectiva d’alguns convenis que afecten més de 40.000 treballadors.

Per Begoña Pérez Crespo, incorporar-me a fjmadvocats suposa el repte d’arribar a un despatx de reconegut prestigi, consolidat, en expansió i compromès en la millora continua en el servei en els seus clients, i on puc aportar la meva experiència i continuar creixent professionalment”.

Per Francesc José María Sánchez, soci director y fundador del FJMadvocats “el despatx està en una fase de gran expansió en tots els àmbits del Dret, però particularment en aquells vinculats al Dret Laboral y de la Funció Pública. La incorporació de Begoña Pérez Crespo és un gran reforç per a la nostra firma i ens permet continuar creixent assumint amb garanties els reptes futurs dels nostres clients”.

 Sobre fjmadvocats

Amb mes de 35 anys de trajectòria professional jurídica, fjmadvocats disposa d’especialistes en totes les branques del dret, destacant en l’assessorament d’entitats proveïdores de Serveis Sanitaris, Serveis Socials i Sociosanitaris.

 El despatx treballa per a entitats que tenen fins a 5.000 empleats i també ha participat activament en la negociació col·lectiva d’alguns convenis que afecten més de 40.000 treballadors. Entre els més recents, els seus professionals van participar al novembre de 2018 –en qualitat d’assessors jurídics de la patronal CAPSS i experts en Dret Laboral—, de la signatura de l’II Conveni Col·lectiu de treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental concertats amb el Servei Català de la Salut (CatSalut) i el 2020 del V Conveni Col·lectiu de treball d’empreses d’atenció domiciliària de Catalunya.

 fjmadvocats també assessora a diverses empreses, associacions empresarials i entitats de diferents sectors. Ho fa amb els principis d’actuació del despatx que troben clara expressió en el seu lema: RIGOR EN EL CONCEPTE, PRECISIÓ EN EL LLENGUATGE I SEVERITAT EN LA FORMA.