Francesc José María, soci director de FJM ADVOCATS i president d’Honor de la Societat Catalana de Mediació en Salut, va clausurar ahir junt amb el nou conseller de Salut de la Generalitat Manel Balcells, el projecte “Millorem la salut de les persones tenint cura de l’atenció primària”. Es tracta d’una iniciativa del Fòrum Català d’Atenció Primària (FoCAP). L’acte d’ahir fou la primera compareixença pública del conseller Balcells després del seu nomenament. Ha estat impulsat amb la implicació del Departament de Salut i ha comptat amb la participació d’un grup de treball format per les societats professionals, com ara la Societat Catalana de Mediació en Salut, els col·legis professionals, les entitats proveïdores i d’altres entitats ciutadanes. El document de conclusions, que pretén donar resposta a les necessitats de l’Atenció Primària, ha de servir com a instrument per avançar en la seva transformació Les jornades, que s’han desplegat amb 7 sessions de treball des del passat mes de juny arreu de Catalunya, es va tancar ahir a Sant Fruitós del Bages, a la Catalunya Central.