La Fundació Victor Grifols i Lucas y la Fundació Mémora, varen organitzar el 27 de juny a Barcelona el seminari  “Eutanasia: los retos éticos, jurídicos y administrativos de la LORE” on es debatia sobre el marc legal que té Espanya amb la regulació de l’eutanàsia, concretament la Ley Orgánica 3/2021, de 24 de marzo, de regulación de la eutanasia (LORE) i les dificultats identificades després de dos anys de l’entrada en vigor de la Llei. Francesc José María, soci director i fundador de FJM ADVOCATS i també vicepresident de la Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya, va participar en el seminari moderant una de les taules de debat, concretament una titulada “La Tarea de las Comisiones de Garantia de la Eutanasia”. A la taula de debat hi participaren Albert Tuca, oncòleg i president de la CGyE de Catalunya; María Luisa Arcos, jurista i presidenta de la CGyE de Navarra; Juana Aza, infermera i vicepresidenta de la CGyE del Pais Basc; Elena Espinosa, metge i presidenta de la CGyE de Canàries; y Serafín Romero, metge i president de la CGyE d’Andalusia