Barcelona, 05 de març de 2024

Aquest març farà 40 anys que vaig constituir l’actual despatx que, amb el temps ha esdevingut fjm advocats. Ja en aquell moment vaig tenir clar quins havien de ser els nostres principis: rigor en el concepte, precisió en el llenguatge i severitat en la forma.

Penso, quatre dècades després, que la fidelitat en aquests principis, la bona feina feta, i, especialment, la confiança dels nombrosos clients ens han permès arribar al que som ara: un reconegut despatx on setze professionals exerceixen de manera brillant l’advocacia en les seves deferents especialitats.

Em satisfà haver fet aquest recorregut i vull també reconèixer i agrair l’ajut de totes i tots els professionals amb qui hem compartit camí. També estic convençut que mantindrem el ferm compromís de continuar creixent i millorant cada dia la qualitat dels nostres serveis d’assessorament jurídic i empresarial.

En el marc d’aquest compromís m’alegra pensar que la relació d’amistat, de col·laboració o l’estrictament professional que hem mantingut amb vosaltres continuarà viva; i que amb motiu del 40è aniversari s’enfortirà encara més.

Salutacions cordials
Francesc José María Sánchez
Advocat, Soci Director i Fundador de fjm advocats