Fundat el 1984, fjm advocats és una Societat Limitada Professional que compta amb la dedicació plena de nou advocats, dos economistes y dues professionals tècniques en administració.

Amb més de 30 ANYS D’ EXPERIÈNCIA professional jurídica, fjm advocats disposa d’especialistes en TOTES LES BRANQUES DEL DRET, destacant en l’assessorament d’entitats proveïdores de SERVEIS SANITARIS, SERVEIS SOCIALS I SOCIOSANITARIS.

Junt amb aquestes, fjm advocats també assessora a diverses EMPRESES I ENTITATS provinents d’una gran varietat de sectors. Des del 2009 també ofereix en els seus clients ASSESSORAMENT FINANCER I ESTRATÈGIC.
Els principis d’actuació de fjm advocats troben clara expressió en el seu lema: RIGOR EN EL CONCEPTE, PRECISIÓ EN EL LLENGUATGE I SEVERITAT EN LA FORMA.

DRET SANITARI I DE SERVEIS SOCIALS - DERECHO SANITARIO Y DE SERVCIOS SOCIALES

Dret sanitari i de serveis socials

Som experts en els camps sanitari, sociosanitari i social, gràcies a la intensa i dilatada pràctica professional que ha marcat la nostra trajectòria com a gabinet jurídic.

DRET LABORAL - DERECHO LABORAL

Dret laboral

Donem assessorament integral tant a empreses com a treballadors en matèria jurídic-laboral i de Seguretat Social, en conflictes individuals, plurals o col·lectius.

DRET ADMINISTRATIU - DERECHO ADMINISTRATIVO

Dret administratiu

Som experts en l’assessorament a Administracions públiques, entitats i ciutadans en totes les matèries relacionades amb l’organització i la prestació de serveis públics.

DRET MERCANTIL - DERECHO MERCANTIL

Dret mercantil

Donem assistència jurídica en totes les circumstàncies relacionades amb l’activitat econòmica de les empreses en el mercat. Som experts en moviments de societats.

DRET DE FAMÍLIA - DERECHO DE FAMILIA

Dret matrimonial i de família

Oferim un servei personal, sensible i atent a les necessitats i situació personal de cada client, i en els casos de ruptura de parella vetllem per sobre de tot pel benestar dels vostres fills.

DRET CIVIL - DERECHO CIVIL

Dret civil

Us assessorem amb caràcter preventiu i defensem els vostres interessos en les relacions jurídiques entre particulars, bé siguin persones físiques o societats.

DRET PENAL - DERECHO PENAL

Dret penal

Us ajudem a defensar els vostres interessos durant tot el procés posant especial atenció en el component humà. Som experts en l’àmbit de negligències professionals.

ASSESSORAMENT FINANCIER I ESTRATÈGIC - ASESORAMIENTO FINANCIERO Y ESTRATÉGICO

Dret concursal

Posem a la vostra disposició un ampli know-how en administració i mediació concursal i oferim una metodologia de seguiment de les diferents fases del concurs amb garantia d’eficiència.

NOTÍCIES, ARTICLES I PUBLICACIONS

fjmadvocats tanca el primer trimestre de 2021 amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) com a nous clients

fjmadvocats tanca el primer trimestre de 2021 amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) com a nous clients

27 abril, 2021

Dins del sector públic local, fjmadvocats també assessorarà al Consell Comarcal del Solsonès i a l’Ajuntament de Balaguer. Francesc José María Sánchez, soci director de fjmadvocats, “el sector públic es troba amb la necessitat de disposar d’un assessorament jurídic altament qualificat en àmbits jurídics estratègics com ara el Laboral, la funció pública o la contractació…

Read more

MARTA CORTÉS ENS HA DEIXAT. DESCANSI EN PAU.

MARTA CORTÉS ENS HA DEIXAT. DESCANSI EN PAU.

19 abril, 2021

Dissortadament, després d’una llarga malaltia, la nostra col·lega, sòcia però sobre tot amiga ens ha deixat avui. La vaig conèixer tot just quan jo començava el meu exercici professional i ella ja era una “veterana” de l’aleshores Magistratura del Treball. De seguida vam congeniar i vam mantenir durant molts anys una relació professional cadascú en…

Read more

“No arribarem a temps si no es posa remei”. Article de Francesc José María a “Lo Canyeret”, publicació de Col·legi de l’Advocacia de Lleida

“No arribarem a temps si no es posa remei”. Article de Francesc José María a “Lo Canyeret”, publicació de Col·legi de l’Advocacia de Lleida

30 març, 2021

Un cop l’Agència Europea del Medicament (EMA) ha aprovat les vacunes contra la COVID-19 i aquestes estiguin en nombre suficient a disposició de les autoritats sanitàries, la vacunació serà la principal estratègica de prevenció davant la pandèmia de la COVID-19. Evidentment la posada a disposició està limitada per la capacitat de producció de la indústria…

Read more

FRANCESC JOSÉ MARÍA ENTREVISTAT A LA TELEVISIÓN PÚBLICA GALLEGA SOBRE ELS DUBTES ÈTICS DEL PASSAPORT SANITARI

FRANCESC JOSÉ MARÍA ENTREVISTAT A LA TELEVISIÓN PÚBLICA GALLEGA SOBRE ELS DUBTES ÈTICS DEL PASSAPORT SANITARI

18 març, 2021

Francesc José María Sánchez, director i soci professional de fjmadvocats ha estat entrevistat aquest matí en el programa Bos Dies de Televisió de Galícia sobre els dubtes ètics que comporta la creació d’un passaport sanitari. Podeu accedir a l’entrevista completa que li ha realitzat Francisco López Iglesias, en aquest link.

Read more