ECONOMISTA / PADE IESE I SĂ’CIA no professional DEL GABINET.

ECONOMISTA PER LA UNIVESITAT DE BARCELONA, DIPLOMADA EN DRET TRIBUTARI I ASSESSORA FISCAL PEL CENTRE D’ESTUDIS EMPRESARIALS I PROGRAMA D’ALTA DIRECCIÓ D’EMPRESES (PADE) PER IESE.

Amb més de 35 anys d’experiència en la pràctica professional, la major part d’ells en el sector financer tant privat com públic. En l’àmbit públic ha desenvolupat diferents responsabilitats a l’Institut Català de Finances, entre d’altres com a Directora de Riscos, així com Directora General (2006 – 2011) i Secretària de la Junta de Govern i del Consell Assessor.

Des de 2011 ha canviat l’àmbit financer públic per el de l’empresa privada on ha realitzat activitats com ara l’assessorament financer com a professional liberal i como administradora concursal. També ha ocupat la Direcció Econòmica i Financera Corporativa del Grup DIR.

Es vicepresidenta de la Comissió d’Economia i Finances del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha impulsat la Xarxa Business Angels EconomistasBAN, Vocal el Comitè Executiu de PIMEC i és professora associada de EADA en l’àmbit financer.

Especialitats:

  • Assessoria Financera
  • Auditoria de Comptes
  • Dret Concursal